Video aan het laden
S2S bevat
Voor de Coach:
 • een video bibliotheek met oefeningen, kan en klare trainingen en uit externe bronnen.
 • voorbereiden trainings periode, seizoen en ontwikkelings plannen.
 • wedstrijd management
 • communicatie systeem
 • verslagen en statistieken voor de teams en spelers
 • ontwerp hulmiddelen om de oefeningen voor te bereiden
 • informatie voor ouders
Voor de speler:
 • thuis trainen
 • wees voorbereid op de trainingen
 • Archief per seizoen wordt bij gehouden
Voor het Bestuur
 • overzicht van alle coach en training activiteiten
 • veld indeling
 • materiaal beheer
 • kwaliteits verzekering
 • informatie systeem
Bevat nu ook: Kant-en-klare training sessies per leeftijdsgroep met selectie van favoriete oefeningen
Product verbeteringen zijn in de prijs inbegrepen

Referenties

Home
Roger Gustafsson, Hoofd van de IFK Gotheburg jeugd afdeling, Sweden
Roger Gustafsson

Dit is het meest volledige coaching en tranings programma voor de jeugd wat ik heb gezien. Wij gebruiken het nu voor al onze teams. Het combineren van voetbalkennis met planning verhoogt efficiency, kwaliteit en continuïteit van onze het trainingen.

Roger heeft training gegeven aan jeugdspelers meer dan 30 jaar. Zes jaar in de jaren '90 leidde hij ook IFK Gothenburg naar 5 Zweedse titels en speelde 3 x in de champions League.

Tony DiCicco, Voorzitter van de voetbalPlus keeper School en veldSpeler academie, United States
Tony DiCicco

De S2S bibliotheek bevat een indrukwekkende verzameling van vaardigheden en oefeningen met videoclips en support zowel op het opleidingsgebied als van wedstrijden is beide op hoog niveau. Persoonlijk, waardeer ik de uitgebreide verzameling van oefeningen voor keepers op technische en tactische vlak.

Tony is één van de meest gerespecteerde coaches in de V.S. Hij is in het panel van de FIFA vanchoaches. Tony was een keeper en speelde in het V.S. Nationaal Team.

Even Pellerud, Hoofd coach van het Noorse vrouwen Team, Norway
Even Pellerud

Ik heb de mogelijkheid gehad om de ontwikkeling van S2S tijdens de laatste paar jaar te volgen. Het heeft indruk gemaakt op grondigheid en de verplichting om op lange termijn het werk te continueren met deze nieuwe manier van trainen.

Even heeft een lange carriere als speler en coach in club teams and natioanle teams. Hij begeleide het noorse vrouwenteam en won in 1995. Was coach van de Canadese vrouwen en kwalificeerde zich in China

Teddy Moen, Directeur vaa de Noorse voetbal coaches assosatie, Norway
Teddy Moen

Goed trainen is een zeer veeleisende taak - zowel op het veld als achter het bureau. Internet stelt dit beschikbaar voor beter en minder tijdrovende planning en voorbereiding. Online trainen zoals S2S, biedt nieuwe kansen en is gemakkelijk voor coaches.

Naast zijn positie in NFCA is Teddy momenteel bezig zijn Doctoraal af te maken op de Noorse Sport Universiteit. Hij heeft lang ervaring als coach en als Club voorzitter bij Christiansand FC. Teddy is ook adviseur bij de European Football Coach Association (UEFT).

Jacob Daniel, Directeur van Sport Georgea Voetbal Bond, United States
Jacob Daniel

In GSSA hebben wij het genoegen om met S2S verder te ontwikkelen van het diagramontwerp . Wij zullen dit gebruiken in de diagrammen in onze instructiehandboeken. Voor ons is het belangrijk dat de ontwerpen gemakkelijk zijn te gebruiken en leidt tot goede illustraties van de praktijk. En dat wij deze naar word en Power Point presentaties kunnenexporteren.

Jacob Is directeur van de Coaching organisatie in Georgia sinds 1993. Hij is verantwoordelijk voor educatie en spelers ontwikkeling. Hij is lid van US Soccer National Instructional Staff, en de US Youth Soccer Regional ODP Staff.

Trond Eriksen, Coach coordinator van FC Stabak, Norway
Trond Eriksen

Als eredivisie club, is de ontwikkeling van onze de jeugdspelers uiterst belangrijk. Voor onze teams U14-U19 gebruiken wij de delen van het ontwikkelingsplan van het S2S. Voor de jongere stellen wij opleidingssessies op van oefeningen uit de bibliotheek of door kant-en-klare sessies samen te stellen

Trond was Coach Coordinator in Satbak sinds 1997. Daarvoor heeft hij 20 jaar de jeugd getraind en was sport directeur van het district.

Willi Ruttensteiner, Sport directeur Australische voetbal bond, Austria
Willi Ruttensteiner

De samenwerking tussen ÖFB en S2S geeft de ongeveer 2.300 clubs in Oostenrijk, niet alleen de mogelijkheid om ervaring te delen met elkaar, maar ook om te profiteren van de ideeën en methoden van de ЦFB belangrijkste coaches. Bovendien, biedt het platform krachtige tools voor management en communicatie voor de teams en de club.

Als sport directeur. Heeft Willi Ruttensteiner de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor coaching en de opleiding voor de coaches in Oostenrijk

Willi Temper, Voorzitter van de Oostenrijkse voetbaltrainer Association, Austria
Willi Temper

Ontwikkelen van voetbal bekwaamheden is een van de meest belangrijke doelstellingen van de Oostenrijkse Voetbal Academie. Gebaseerd op dit, vertegnwoordigt internet een nieuw middel om support te geven en om hogere doelen te bereiken. Een internet platform zoals S2S is een ideaal middel voor de coach om de planning van de training en communicatie te verbeteren

Willi Temper heeft een lange achtergrond als speler en coach op verschillende niveaus. Hij is vandaag de voorzitter van BÖFL.

Roman Stary, Hoofd van de Youth Academy van Oostenrijk Kärnten, Austria
Roman Stary

Talent ontwikkeling is van essentieel belang voor ons. 30 spelers die reeds hun weg van de academie in de Oostenrijkse Premier League.
Alle coaches van de Youth Academy van Oostenrijk Kärnten bereiden hun trainingen met S2S. Voor mij als het hoofd van de Youth Academy van de S2S platform biedt een uitstekend instrument voor de follow-up van alle activiteiten en coaching te bespreken met de respectievelijke coaches. Verder werken we aan een ontwikkelingsplan dat in de toekomst de richtlijn is voor al onze coaches.

Romeinse Stary kijkt terug op een professionele voetballer carrière. Hij speelde voor Rapid en Austria Wien, First Vienna, GAK en Wacker Tirol, voordat hij zijn actieve carrière in 2006 klaar met FC Kelag Kärnten.

Upgrade naar volledige toegang
Upgrade naar volledige toegang
Speler licentie is vereist voor deze speler.

Dit geeft de speler en u, evenals andere coaches op het team, volledige toegang tot de hele speler ontwikkeling sectie voor de speler.

In de sectie speler ontwikkeling richt zich op elke speler - niet alleen op het team.