Video aan het laden
S2S bevat
Voor de Coach:
 • een video bibliotheek met oefeningen, kan en klare trainingen en uit externe bronnen.
 • voorbereiden trainings periode, seizoen en ontwikkelings plannen.
 • wedstrijd management
 • communicatie systeem
 • verslagen en statistieken voor de teams en spelers
 • ontwerp hulmiddelen om de oefeningen voor te bereiden
 • informatie voor ouders
Voor de speler:
 • thuis trainen
 • wees voorbereid op de trainingen
 • Archief per seizoen wordt bij gehouden
Voor het Bestuur
 • overzicht van alle coach en training activiteiten
 • veld indeling
 • materiaal beheer
 • kwaliteits verzekering
 • informatie systeem
Bevat nu ook: Kant-en-klare training sessies per leeftijdsgroep met selectie van favoriete oefeningen
Product verbeteringen zijn in de prijs inbegrepen

Copyright

Home
De website is beschikbaar gesteld door Support to Sport voor individueel gebruik, informatie, training en communicatie.

Het gebruik van deze website is onderhevig aan de rechten die hieraan verbonden zijn uitgebracht door Sectrets to Sports. Door het gebruik van deze website wordt dit automatisch geaccepteerd.
Copyright
Het computer programma is beschikbaar gesteld aan de geregistreerde club en de website is beschermd door copyright en internationaal recht.

Informatie van de website en of gedeelte ervan mag niet worden gedistribueerd of aan derden worden verstrekt. Misbruik wordt gestraft volgens internationaal recht.
Notie van Geregistreerde Merk naam
S2S, S2S.net, Support to Sport, Secrets to Soccer en uw online trainings hulpmiddel zijn geregsistreerd als merknaam van Support to Sport AS. Alle rechten inclusief de copyrights, en licenties zijn eigendom van Support to Sport AS. Alle rechten voorbehouden
Software licenties (Dit is een vertaalde versie vanuit het Engels Wij verwijzen dan ook voor naar de bindende Engelse versie)
1. S2S geeft u beperkt, niet-exclusief, niet overdraagbaar, vergunning om deze versie van het S2S hulpmiddel (the “Software”“), in binaire uitvoerbare online te gebruiken. De vergunning bestaat uit de gebruikersrechten samen met uw abonnement en is geldig zolang de daadwerkelijke bestaande jaarlijkse vergunning-prijs door u wordt betaald of S2S, in zijn enige discretie, kan de vergunning eindigen.

2. S2S heeft geen vertegenwoordiging over de geschiktheid van deze Software of de inhoud of informatie die toegankelijk is. Software, voor elk doel wordt gemaakt. De software wordt verstrekt „zoals“ zonder uitdrukkelijke of impliciete garanties, met inbegrip van garanties of merchantability en geschiktheid voor een bepaalde doel of een niet-overtreding. S2S is niet aansprakelijk onder alle in theorie zijnde mogelijkheden of schade die door u en/of andere gebruikers wordt opgelopen. S2S is niet verplicht support te geven of updates te implementeren aan deze Software. S2S, in zijn enige discretie, zal onophoudelijk het recht hebben de Software te veranderen om zijn functionaliteit te verbeteren. Dergelijke wijzigingen zullen niet de prijs van reeds betaalde jaarlijkse vergunning-prijs beïnvloeden.

3. De titel, de eigendomsrechten, en de intellectuele-eigendomsrechten in en op de Software zullen bij S2S en/of zijn leveranciers en/of juridisch recht blijven. U komt overeen om de auteursrechtwet en alle andere toepasselijke wetten van het Koninkrijk van Noorwegen inclusief, en niet beperkt tot, de wetten van de de uitvoercontrole. U erkent dat de Software in broncodevorm een vertrouwelijk handelsgeheim van S2S en/of zijn leveranciers blijft, en daarom komt u om de Software overeen niets te wijzigen of te proberen te ontcijferen, decoderen, of te demonteren.

4. U kunt geen Software of onderliggende informatie of technologie downloaden uitvoeren of herexporteren behalve in volledige naleving van al Koninkrijk van Noorwegen en andere toepasselijke wetten en verordeningen

S2S OF ZIJN LEVERANCIERS ZULLEN NIET VOOR (A)INCIDENTELE, GEVOLG, SPECIAAL OF INDIRECTE SCHADE VAN ELKE SOORT AANSPRAKELIJK ZIJN, HETZIJ ZICH IN TORT, CONTRACT VOORDOET OF ANDERS, ZELFS ALS S2S IS GEÏNFORMEERD OVER DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE, OF (B) VOOR ELKE CLAIM DOOR ELKE ANDERE PARTIJ. DEZE BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID ZAL NIET VAN TOEPASSING ZIJN OP AANSPRAKELIJKHEID VOOR DOOD OF HET LICHAMELIJK LETSEL AAN DE TOEPASSELIJKE WET VAN DE OMVANG BELEMMERT DERGELIJKE BEPERKING.VERDER STAAN SOMMIGE LANDEN NIET DE UITSLUITING OF DE BEPERKING VAN BIJKOMENDE OF GEWICHTIGE SCHADE TOE, ZODAT DEZE BEPERKING EN UITSLUITING MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING ZIJN.
PRINT
Upgrade naar volledige toegang
Upgrade naar volledige toegang
Speler licentie is vereist voor deze speler.

Dit geeft de speler en u, evenals andere coaches op het team, volledige toegang tot de hele speler ontwikkeling sectie voor de speler.

In de sectie speler ontwikkeling richt zich op elke speler - niet alleen op het team.